Fri 1.1. 00:00 - 23:59
Turun Urheiluliitto Linnankatu 36, 20100 Turku Show on map
01-01 - 2021-12-31 Registration closes2021-12-31 01:00

Tällä tapahtumalla voit ilmoittautua uudeksi jäseneksi

Tapahtumaan ilmoittautumisesta muodostuu automaattisesti lasku jäsenyydestä kuluvalle kaudelle.

Mikäli olet jo jäsen älä ilmoittaudu tähän.

Turun Urheiluliiton Harrastepyöräilijöiden jäsenmaksu on yhteensä 40 € ja se esitetään laskussa kahtena erillisenä rivinä: 30€ jäsenmaksu ja 10€ toimintamaksu.

Harrastepyöräilijöiden maksulla seuralle saadaan pyöritettyä ympärivuotista toimintaa, joka pitää sisällään kesällä kaksi kertaa viikossa vakiolenkit, joita ohjaavat koulutetut, ensiaputaitoiset ohjaajat. Kerran kuussa poljetaan erillinen aloittelijoiden lenkki. Talvikauden ohjelmassa ovat ohjatut kuntosaliharjoitukset pyöräilyjaoston salilla ja viikottainen spinning-harjoitus. Jäsenmaksun maksamalla voi osallistua jaoston järjestämälle pyörämatkalle, aikaisemmin on järjestetty esim. Tarto Rattaralli, Ahvenanmaan viikonloppu. Jäsenmaksu oikeuttaa myöskin seuran ajoasujen ostamisen jäsenhintaan sekä osallistumisen oheistapahtumiin kuten pikkujoulujuhliin.

Turun Urheiluliitto Linnankatu 36, 20100 Turku Show on map
01-01 - 2021-12-31 Registration closes2021-12-31 01:00

Tällä tapahtumalla voit ilmoittautua uudeksi jäseneksi

Mikäli olet jo jäsen älä ilmoittaudu tähän.

All events