6.9.2023 14:47
Triathlonjaosto

Kaikille avoimet harjoitukset, 10-kortti ja kuivaharjoitukset

Hei,

kaikille avoimia treenejä on kyselty, ja heti tällä viikolla on tarjolla perjantaina klo 18.00 alkaen Kupittaalla juoksutekniikkaharjoitus, jonka vetää seuramme uusi kilparyhmien valmentaja Veikka Saren. Kaikki mukaan! Heti reilun viikon päästä tästä on sunnuntaina 17.9. koko seuran polkujuoksutreeni, joka alkaa klo 10.00 Ruissalossa. Juostaan ennalta määritettyä lenkkiä ainakin parissa eri vauhtiryhmässä, ja omaan tahtiinkin saa mennä. Harjoituksen kesto on noin 1-2 tuntia, mutta aiemminkin saa lopettaa. Sunnuntaina 8.10. tehdään koko seuran sauvakävelylenkki pitkälti samalla idealla, eli lähdetään matkaan klo 10.00. Löydät kaikille yhteiset treenit MyClubista ja jokaisen harjoituksen tarkentuneet tiedot, kuten vauhtiryhmät, paikat ja lenkit päivittyvät sinne. 

Uinnit ja muut ohjatut treenit käynnistyvät tällä viikolla. Uintien ostamisen kanssa on osalla ollut haasteita, kun myclub on antanut ostaa vain joko yhden tai kaikki uinnit. Nyt tämä on korjattu, ja voit halutessasi ostaa myös valitsemasi kaksi treenipäivää. 

Uintien yhteyteen maanantaille ja keskiviikolle on nyt uutena juttuna ohjattu kuivaharjoitus, joka pidetään Impivaaran uimahallin liikuntasalissa (3. kerros). Tämä on ollut myynnissä uintien yhteydessä (16 kertaa = 50 e), mutta hitaasti käynnistyvästä syksystä johtuen aloitammekin maksullisen periodin vasta syyskuun jälkeen. Voit siis syyskuun ajan tulla vapaasti fiilistelemään, sopisiko uintia edeltävä kuivaharjoitus sinulle. Ilmoittaudu kuitenkin myclubissa. Jumpat jo ostaneiden osalta kuivaharjoitukset jatkuvat siis ilman lisämaksua koko loppusyksyn.

Otamme nyt syyskaudelle kokeiluun uuden, enemmän joustoa kaipaaville kohdennetun, 10 kerran kortin, jolla voi osallistua yhteisiin uinteihin sekä osaan muista harjoituksista. Tästä tulee lisätietoa heti, kun käytännön asiat saadaan ratkottua.