10.4.2024 16:54
Triathlonjaosto

Juhannustriathlon, uudistuneet nettisivut ja WhatsApp-ryhmät

Tässä tiedotteessa:

  • Triathlonliiton Webinaari teknologian hyödyntämiseen harjoittelussa
  • Juhannustriathlon ja toimitsijat
  • Uudistuneet nettisivut
  • Whatsapp- ryhmät
  • Triathlonliiton lisenssijärjestelmä


Triathlonliiton webinaari teknologian hyödyntämiseen harjoittelussa

Huomenna torstaina klo 18.00-19.30 Triathlonliitto järjestää webinaariin, jossa paneudutaan teknologian hyödyntämiseen harjoittelussa. Asiantuntijavieraana on Janne Kallion, joka johdattaa syvemmälle aihealueeseen. 

Janne Kallio kilpaili ensimmäisen kerran triathlonissa15-vuotiaana, ja vuosikymmenien jälkeen hänellä on takana lähes tusinan verran Ironman-kilpailuja sekä pari Kona-kisaa. Teknologia on ollut olennainen osa Jannen päivittäistä harjoittelua, ja Suunnon työtehtävissään hän on nyt mukana kehittämässä tulevaisuuden teknologiaa. Jannen tavoitteena on auttaa urheilijoita ymmärtämään, kuinka he voivat hyödyntää viimeisimpiä sensoreita, sovelluksia ja laitteita saadakseen maksimaalisen hyödyn päivittäisessä harjoittelussaan. Hän on myös kirjoittanut kirjan "Teknologia apuna kestävyysharjoittelussa" tämän päämäärän saavuttamiseksi. Luennon keskiössä on kestävyysharjoittelun perusperiaatteiden käsittely sekä nykyteknologian rooli tässä kontekstissa. 

Ilmoittautuessasi voit esittää kysymyksiä, jotka askarruttavat sinua aihealueessa ja joista haluaisit kuulla lisää asiantuntijaltamme. 

Tämä ainutlaatuinen webinaari toteutetaan Zoomin välityksellä, ja lähetämme linkin osallistumiseen kaikille ilmoittautuneille päivää ennen tapahtumaa. Huomioithan, että webinaari on maksuton kaikille triathlonliiton seurojen jäsenille, joilla on voimassa oleva kilpa- tai harrastuslisenssi. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta saada uutta tietoa urheilu teknologista– tule mukaan webinaariin! Webinaarista ei tehdä tallenetta.

Ilmoittautuminen on auki vielä tämän päivän! ILMOITTAUDU WEBINAARIIN


Juhannustriathlon ja toimitsijat

Juhannustriathlonin ilmoittautuminen on auki! Huomaattehan, että päällekkäisyyksien välttämiseksi juhannustriathlon on tänä vuonna poikkeuksellisesti juhannusviikon keskiviikkona.

Lisäksi etsimme juhannustriathloniin vapaaehtoisia toimisijoita ja talkoolaisia. Jos tuot mukanasi toimitsijan, olet oikeutettu osallistumaan ilman kilpailumaksua. Toimitsijoiden ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla viestiä Janille (jan.mantyharju@gmail.com). Viestissä tulisi käydä ilmi toimitsijan etu- ja sukunimi, syntymäaika, mihin tehtävään toimitsija olisi käytettävissä sekä kilpailijan nimi, joka hyödyntää ilmaisen osallistumisen.

Etsinnässä olevia toimitsijat:

  • 2 veneen ohjaajaa
  • 2-4 moottoripyöräilijää
  • 4-6 liikenteenohjaajaa
  • ensiapuvastaava
  • muihin avustaviin tehtäviin, kuten ajanottooon, numerolappujen jakoon ja

Ilmoittautuminen Juhannustriathloniin: https://turunurheiluliitto.myclub.fi/flow/events/6939518?group_id=24524

Ilmoittautuminen toimitsijaksi: jan.mantyharju@gmail.com


Uudistuneet nettisivut

Seuramme nettisivuja on uudistettu viimeisen vuoden aikana. Nyt nettisivuilta löytyy helposti linkit kaikkiin ilmoittautumisiin, kuten uinteihin ja kursseihin. Lisäksi tiedotteet löytyvät nettisivujen etusivulta. Jatkossa siis ehdottomasti helpoin tapa etsiä tietoa on piipahtaa nettisivuilla. Käykää tsekkaamassa uudistuneet sivut!

https://turunurheiluliitto.fi/triathlon/


Whatsapp ryhmät

Kesän ja mahtavien pyöräkelien lähestyessä, haluamme muistutella WhatsApp- ja Facebook-ryhmistä. WhatsApp ryhmät ovat epävirallisia ryhmiä, joissa voi vapaasti kysellä treeniseuraa tai muuten keskustella triathloniin liittyvistä asioista. SUB 5 ryhmä on tarkoitettu kaikille alle 5 tunnin puolimatkaa tavoitteleleville. SUB 6 taas kuuden tunnin alitusta tavoitteleville. Myös Facebookin ryhmässä voi etsiä treeniseuraa tai kysyä itseään mietityttävistä asioista.

SUB 5 WhatsApp-ryhmä

SUB 6 WhatsApp-ryhmä

Facebook -ryhmä


Triathlonliiton lisenssijärjestelmä

Urheilun julkista rahoitusta tullaan vähentämään tulevina vuosina. Tulevana syksynä päätetään lajiliittojen tuet useaksi seuraavaksi vuodeksi. Tuen suuruuden ensisijainen peruste on rekisteröidyt harrastajamäärät. Suomen Triathlonliitonkin on tämän vuoksi hyvä saada rekisteröityä kaikki lajissa mukana olevat lajin harrastajat aiempaa paremmin. Ja tästä syystä myös seuroissa olevat triathlonin harrastajat hankkivat jatkossa itselleen lisenssin, vaikkeivät kilpailutoimintaan osallistuisikaan. Kaikki lisenssin haltijat ovat oikeutettuja osallistumaan liiton järjestämiin koulutuksiin ja hankkimaan liiton kautta itselleen Sporttiturvavakuutuksen. Triathlonliitto pystyy tuen avulla auttamaan seuroja ja järjestämään lasten- ja nuorten valmennustoimintaa sekä koulutusta. Ostamalla lisenssin pystyt siis tukemaan triathlonia lajina!

https://www.triathlon.fi/harrastajalle/suomen-triathlonliton-lisenssija/